Ricoh IM C2000A A3 kleuren MFP leasen of kopen inclusief service en onderhoud

  • Complete alles-in-1 A3-kleurenprinter met een uitvoersnelheid van 20 pagina's per minuut
  • Onderdeel van een serie intelligente en gebruiksvriendelijke alles-in-1 A3-kleurenprinters
  • Met de Single Pass Document Feeder (SPDF) worden dubbelzijdige documenten in één keer gescand om tijd te besparen
  • Eenvoudige bediening dankzij het Smart Operation Panel van maar liefst 10,1 inch en de intuïtieve gebruiksinterface
  • Met behulp van de ruimtebesparende, geïntegreerde (optionele) finisher maakt u documentsets direct klaar voor distributie door ze te nieten en perforeren
  • Dankzij de Always Current Technology™ van Ricoh past de printer zich heel makkelijk aan veranderende bedrijfsbehoeften aan
  • Modellen met een uitvoersnelheid van 20, 25, 30, 35, 45, 55 en 60 pagina's per minuut beschikken allemaal over dezelfde geavanceerde functionaliteit
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Deze geavanceerde alles-in-1 kleurenprinter met een printsnelheid van 20 pagina's per minuut verwerkt informatie in een handomdraai en stroomlijnt documentprocessen. Het Smart Operation Panel van 10,1 inch vereenvoudigt de bediening en biedt medewerkers de mogelijkheid om probleemloos met elkaar te communiceren via hun smartphone of tablet. Dubbelzijdige originelen worden in één keer gescand om tijd te besparen. Documenten worden in levendige kleuren geprint. En dankzij de Always Current Technology™ van Ricoh is deze toekomstbestendige printer in staat om zich op slimme wijze aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften.

De IM C2000A van Ricoh is standaard uitgerust met kleurenprint-, kopieer- en scanfuncties. Het Smart Operation Panel van maar liefst 10,1 inch licht op zodra u in de buurt komt, zodat u apps en functies snel kunt selecteren. Ook wordt hierdoor het energieverbruik tot een minimum beperkt. Dankzij de integrale documentinvoer worden dubbelzijdige originelen in één keer gescand. Dit bespaart tijd en documenten in levendige kleuren met een hoge resolutie worden supersnel geprint met 20 pagina's per minuut. Met de ruimtebesparende, geïntegreerde (optionele) finisher maakt u documentsets direct klaar voor distributie door ze te nieten en perforeren.

Ricoh IM C2000A flexibel servicecontract

Weet u hoeveel u afdrukt over 3 jaar? Gaat uw afdrukvolume structureel omhoog of omlaag? Dan passen wij het servicecontract aan zonder gezeur of extra kosten. Met een flexibel service-contract bent u verzekerd van de beste service en garantie voor uw Ricoh IM C2000A. All-in dus inclusief onderhoud, service, garantie en toners!

De Ricoh IM C2000A wordt geleverd met een compleet all-in onderhouds- en servicepakket inclusief toner, garantie, onderhoud en service.

Ricoh IM C2000A all-in installatie

Complete installatie Kyocera Ricoh IM C2000Ainclusief groene knop instructie, complete netwerkinstallatie en scannen naar email €295,-

ServicePLUS van Primefa

Naast de zekerheden van ons all-in servicecontract ontzorgen wij ook het gebruik van uw Ricoh IM C2000A.

U hoeft zelf geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch toegestuurd wanneer dat nodig is. Iedere maand ontvangt u een overzicht mbt het gebruik.

Ricoh IM C2000A kopieerapparaat leasen_huren

Andere configuratie of looptijd nodig? Vraag naar onze scherpe lease tarieven op maat inclusief all-in servicecontract voor zorgeloos printen, scannen en kopiëren incl. 8 uurs service en ServicePLUS.

Lease Ricoh IM C2000A vanaf €???