Ricoh IM C3000 A3 kleuren MFP, multifunctional leasen of kopen incl. service en onderhoud

  • De alles-in-1 kleurenprinter met een printsnelheid van 30 pagina's per minuut biedt een uitzonderlijke printkwaliteit
  • U kunt uw marketingmateriaal, zoals brochures en banners, eenvoudig intern produceren
  • Het Smart Operation Panel van 10,1 inch licht op zodra u in de buurt komt en biedt gebruikers slimme instellingen en apps
  • Een van de nabewerkingsopties is een compacte boekjesfinisher waarmee u kunt vouwen en brochures kunt voorzien van rughechting
  • De Automatic Reverse Document Feeder (ARDF) automatiseert alledaagse scan- en kopieerprocessen
  • Stuur gescande documenten door naar een e-mailadres, sla ze op een netwerklocatie op of upload ze DropBox™ of SharePoint™
  • Nieuwe functies, apps en updates kunt u vanuit de cloud downloaden. Zo bent u altijd up-to-date
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Deze alles-in-1 printer met een printsnelheid van 30 pagina's per minuut voorziet u in al uw print- en kopieerbehoeften. Het Smart Operation Panel van 10,1 inch licht op zodra u in de buurt komt en biedt gebruikers een scala aan slimme instellingen en apps. Naast het printen van alledaagse bedrijfsdocumenten kunt u ook opvallend marketingmateriaal maken, zoals brochures, tijdschriften en banners.

Profiteer van de vele mogelijkheden van de alles-in-1 A3-printer. U produceert namelijk eenvoudig zelf gepersonaliseerde brochures en banners in kleur van uitzonderlijke kwaliteit. Bovendien kunt u aflopende A3-afbeeldingen, inclusief printmarkeringen, op zwaar SRA3-papier printen. Zo maakt u pas écht indruk met uw marketingcommunicatiemateriaal. En met behulp van de optionele boekjesfinisher van de IM C3000 kunt u uw marketingmateriaal voorzien van rughechting.

Ricoh IM C3000 flexibel servicecontract

Weet u hoeveel u afdrukt over 3 jaar? Gaat uw afdrukvolume structureel omhoog of omlaag? Dan passen wij het servicecontract aan zonder gezeur of extra kosten. Met een flexibel service-contract bent u verzekerd van de beste service en garantie voor uw Ricoh IM C3000. All-in dus inclusief onderhoud, service, garantie en toners!

De Ricoh IM C3000 wordt geleverd met een compleet all-in onderhouds- en servicepakket inclusief toner, garantie, onderhoud en service.

Ricoh IM C3000 all-in installatie

Complete installatie Kyocera Ricoh IM C3000 inclusief groene knop instructie, complete netwerkinstallatie en scannen naar email €295,-

ServicePLUS van Primefa

Naast de zekerheden van ons all-in servicecontract ontzorgen wij ook het gebruik van uw Ricoh IM C3000.

U hoeft zelf geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch toegestuurd wanneer dat nodig is. Iedere maand ontvangt u een overzicht mbt het gebruik.

Ricoh IM C3000 kopieerapparaat leasen_huren

Andere configuratie of looptijd nodig? Vraag naar onze scherpe lease tarieven op maat inclusief all-in servicecontract voor zorgeloos printen, scannen en kopiëren incl. 8 uurs service en ServicePLUS.

Lease Ricoh IM C3000 vanaf €???