Airblade V

  • Ondiep profiel
  • Droogtijd van 10 seconden
  • De meest hygiënische handdroger
  • Kost minder in gebruik
  • Kleine ecologische voetafdruk
  • Kleine invloed op het milieu
  • Droogt elke hand afzonderlijk
  • Antibacteriële toevoeging
  • Garantie van 5 jaar
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Dyson digitale motor

De nieuwste Dyson digitale motor is zeven jaar in ontwikkeling geweest. Het is een van 's werelds kleinste volledig geïntegreerde 1600W motoren. Het is de enige handdrogermotor die krachtig genoeg is om tot wel 30 liter lucht per seconde door een HEPA filter aan te zuigen en handen te drogen in 12 seconden.

Deze energiezuinige motor met lange levensduur wordt digitaal geschakeld op 6.000 keer per seconde, waardoor de ventilator met hoge compressie 90.000 keer per minuut draait. Er zijn slechts drie bewegende onderdelen, dus geen slipringen of koolstofborstels die kunnen slijten.

Handen wassen en drogen

"In toiletruimtes met gewone kranen, moet u naar een aparte handdroogvoorziening lopen, waarbij u water op de vloer morst. Daarom hebben we een kraan ontworpen waarin we onze handdroogtechnologie hebben verwerkt.

Geen water op de vloer

Als u met natte handen naar een handdroogvoorziening moet lopen, druppelt er vaak water op de vloer. Dit kan problemen veroorzaken in de toiletruimte. Met een Dyson Airblade Tap handdroger druppelt er geen water op de vloer, omdat u niet met natte handen van de wasbak weg hoeft te lopen.

Droogtijd van 12 seconden

De conventionele manier om handen te wassen en drogen is te langzaam. Handdroogvoorzieningen bevinden zich meestal niet direct naast de wasbak en bij handdrogers kan het tot 43 seconden duren voordat de handen droog zijn, dus de meeste mensen geven het op. Maar vochtige handen kunnen tot 1.000 keer meer bacteriën verspreiden dan droge handen.

Met de Dyson Airblade Tap handdroger hoeft u de wasbak niet te verlaten en zijn uw handen droog in 12 seconden.

De meest hygiënische handdroger

Andere handdrogers zijn onhygiënisch. Ze filteren geen bacteriën en virussen uit de lucht in toiletruimtes. Ze zuigen vuile lucht op en blazen deze terug op handen. De Dyson Airblade Tap handdroger gebruikt twee H13 HEPA filters. 99,9% van de bacteriën en virussen in de lucht van de toiletruimte wordt opgevangen. Zo worden handen gedroogd met schonere lucht en geen vuile lucht.

Kost minder in gebruik

Andere handdroogmethoden hebben hogere gebruikskosten. Papieren handdoeken moeten constant worden aangevuld en weggegooid. De meeste andere handdrogers zijn langzaam en maken vaak gebruik van een verwarmingselement, dat veel energie verbruikt.

De Dyson Airblade Tap handdroger kost tot 69% minder in gebruik per jaar dan andere handdrogers en tot 97% minder dan papieren handdoeken.