Printers Uitvaartverzorging


De dienstverlening aan nabestaanden en dierbaren vereist een bijzondere combinatie van gevoeligheid en professionaliteit waar maar weinig andere ondernemingen mee te maken zullen krijgen.

Van samenwerken met rouwende vrienden en familieleden tot het regelen van persoonlijke begrafenissen, crematies en herdenkingen: uitvaartondernemers komen voor veel uitdagingen te staan.

Hoewel de uitvaartverzorgingsbranche momenteel relatief stabiel is, gelden er voor begrafenisondernemers of uitvaartcentra van elk formaat beperkingen voor hoe zij nieuwe producten en diensten kunnen promoten om hun inkomsten te vergroten of nieuwe klanten te verwerven. Voor het stimuleren van marges is het met deze beperkingen extra belangrijk te beschikken over technologie die elk aspect van de bedrijfsvoering zo efficiënt en soepel mogelijk laat verlopen.


Belangrijke uitdagingen

  • Innovatieve uitvaartondernemers zijn voortdurend op zoek naar manieren om de marges zo gevoelig mogelijk te vergroten
  • Ondernemers in de uitvaartverzorging moeten op elk moment van de week diensten van het hoogste niveau kunnen leveren
  • Het betrouwbaar en professioneel afdrukken van uitvaartdocumenten op locatie is essentieel. De printer moet kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende eisen en zeer zware media en de specifieke papierformaten in de uitvaartbranche kunnen verwerken
  • Om kosteneffectief te blijven, gebruiken uitvaartondernemingen één apparaat voor al hun afdrukbehoeften, of het nu gaat om standaard kantoordrukwerk of specifieke uitvaartdocumenten

Hoe kan Primefa uw bedrijf helpen?

Flexibiliteit en verwerking van mediaformaten en papiergewicht

Veel printers hebben moeite met het verwerken van zwaar papier en speciale formaten. Een OKI, Ricoh of Xerox kleurenprinter verwerkt uitvaartdocumenten en herdenkingsmaterialen in speciale formaten moeiteloos en betrouwbaar. Ze kunnen worden opgeslagen in het printerstuurprogramma voor het eenvoudig en handig herhaaldelijk ophalen met slechts één muisklik. OKI, Ricoh of Xerox biedt een serie kleurenprinters en multifunctionele printers (MFP's) die de perfecte alles-in-één-oplossing zijn voor begrafenisondernemers en bedrijven die zijn verbonden met de uitvaartbranche.

Creatief inspelen op de groeiende vraag om personalisatie

De traditionele vereiste van de uitvergrote foto heeft zich ontwikkeld, en de printers van OKI, Ricoh of Xerox bieden nu eindeloze creatieve mogelijkheden voor het afdrukken van gepersonaliseerde herdenkingskaarten, dienstboekjes, etiketten, enveloppen, visitekaartjes en algemene documenten. Het creëren van uitvaartbanners, -briefpapier en -materialen is gemakkelijk met OKI Template Manager of een andere grafische toepassing waarin sjablonen kunnen worden opgeslagen voor het eenvoudig ophalen, aanpassen en opnieuw afdrukken.

Voldoet tevens aan uw kantoorbehoeften

Naast specialistisch drukwerk voor begrafenissen, verwerken OKI, Ricoh en Xerox kleurenprinters hoogwaardige afdrukken van standaard kantoordocumenten voordelig en snel. OKI, Ricoh en Xerox printers bieden een complete oplossing voor elke behoefte en elimineren de noodzaak om te investeren in een aparte printer voor kantoordocumenten. En voor volledige gemoedsrust biedt OKI, Ricoh en Xerox kosteloos 3 jaar verlengde garantie on-site als u uw product binnen 30 dagen na aankoop registreert.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Bied dienstverlening op een hoger niveau en verbeter zo uw reputatie op het gebied van service, innovatie en professionaliteit. OKI, Ricoh en Xerox kleurenprinters en MFP's geven uitvaartondernemingen nieuwe toegang tot hoogwaardige afdrukken van een enorme verscheidenheid aan formaten en bovendien zeer zwaar materiaal, voor elk type uitvaartgerelateerd document
  • Verbeter processen met één printer voor snelle, efficiënte en probleemloze productie die aan alle eisen voldoet. Vergroot de marges met een nieuw niveau van flexibiliteit door het afdrukken van innovatieve uitvaartbanners en reageer creatief op de groeiende vraag naar gepersonaliseerde materialen.
  • Creëer nieuwe zakelijke kansen en onderscheid u van de concurrentie door gebruik te maken van het baanbrekende aanpassingsvermogen, de eenvoud en de alles-in-één-kracht van kleurenprintertechnologie, waarmee u uw investering snel terugverdient

Om advies vragen

Als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken met een van onze deskundigen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vragen en antwoorden


In een all-in leasebedrag zitten toners, onderdelen, voorrijkosten, arbeidsloon en onderhoud. Het enige waar u voor dient te zorgen is papier en stroom.

Zeker! Een leasetermijn is standaard 60 maanden maar kan eventueel ook aangegaan worden voor 24, 36, 48 of 72 maanden.

De printers en multifunctionals zijn zowel te kopen als te leasen.

De levertijd is doorgaans een week. Eventueel kunnen we bij uitzondering met spoed leveren en installeren.

Tussentijds kan er binnen het leasecontract gewisseld worden qua printer of multifunctional.

De servicetijden zijn 8 werkuren binnen Nederland.

Toners, en supplies kunnen door middel van een tool van afstand uitgelezen worden. Hierdoor hoeft u niet te bellen wanneer een toner leeg is.

Het maximale papiergewicht waarop geprint kan worden ligt op 360 grams.