Ricoh C5500A A3 kleuren printer, MFP, multifunctional leasen of kopen incl. service en onderhoud

  • De alles-in-1 A3-printer met een printsnelheid van 45 pagina's per minuut biedt allround ondersteuning
  • Het Smart Operation Panel van 10,1 inch licht op zodra u in de buurt komt en biedt toegang tot een scala aan slimme functies
  • Dankzij tap-and-go vindt verificatie snel plaats, zodat uw informatie altijd veilig is
  • Met de Single Pass Document Feeder (SPDF) worden dubbelzijdige documenten in één keer gescand
  • Gescande documenten kunt u rechtstreeks naar uw elektronische documentbeheersysteem uploaden
  • Als de IM C4500A is uitgerust met de originele IPDS-optie, is deze ook in staat om transactionele documenten, zoals facturen en pakbonnen, te printen
  • Dankzij de Always Current Technology™ van Ricoh past de printer zich heel makkelijk aan veranderende bedrijfsbehoeften aan

Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Maak kennis met uw nieuwe officemanager. De alles-in-1 kleurenprinter IM C5500A van Ricoh voorziet u in al uw documentbehoeften. Dit model verwerkt grotere volumes en past perfect in veeleisende omgevingen. U kunt er informatie mee scannen en verspreiden, complexe documenten van meerdere pagina's printen en netjes nabewerken, zodat ze direct klaar zijn voor distributie. Dankzij het Smart Operation Panel van Ricoh is het apparaat eenvoudig te bedienen. Medewerkers op afstand kunnen snel verbinding maken en vanaf/naar hun smartphones en tablets printen en scannen. Dankzij de snelle tap-and-go-verificatie is de veiligheid altijd gewaarborgd.

Om tijd te besparen, worden dubbelzijdige documenten in één keer gescand en kunnen ze rechtstreeks worden geüpload naar uw documentbeheersysteem. Documenten in kleur en zwart-wit worden even snel geprint. Bovendien worden documenten automatisch gevouwen, geniet en geperforeerd, zonder handmatig werk. Dankzij ondersteuning van originele IPDS kunnen bedrijfskritische transactionele documenten, zoals facturen en pakbonnen, 's nachts worden geprint om de beschikbaarheid van de IM C5500A te optimaliseren.

Ricoh IM C5500A flexibel servicecontract

Weet u hoeveel u afdrukt over 3 jaar? Gaat uw afdrukvolume structureel omhoog of omlaag? Dan passen wij het servicecontract aan zonder gezeur of extra kosten. Met een flexibel service-contract bent u verzekerd van de beste service en garantie voor uw Ricoh IM C5500A. All-in dus inclusief onderhoud, service, garantie en toners!

De Ricoh IM C5500A wordt geleverd met een compleet all-in onderhouds- en servicepakket inclusief toner, garantie, onderhoud en service.

Ricoh IM C5500A all-in installatie

Complete installatie Kyocera Ricoh IM C5500Ainclusief groene knop instructie, complete netwerkinstallatie en scannen naar email €295,-

ServicePLUS van Primefa

Naast de zekerheden van ons all-in servicecontract ontzorgen wij ook het gebruik van uw Ricoh IM C5500A.

U hoeft zelf geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch toegestuurd wanneer dat nodig is. Iedere maand ontvangt u een overzicht mbt het gebruik.

Ricoh IM C5500A kopieerapparaat leasen_huren

Andere configuratie of looptijd nodig? Vraag naar onze scherpe lease tarieven op maat inclusief all-in servicecontract voor zorgeloos printen, scannen en kopiëren incl. 8 uurs service en ServicePLUS.

Lease Ricoh IM C5500A vanaf €???


Vergelijkbare producten

Kyocera Taskalfa 5052CI

Zeer scherpe aanbieding

OKI ES9455MFP

Zeer scherp leasetarief inclusief service en onderhoud