Ricoh IM C4500 A3 kleuren MFP, multifunctional leasen of kopen incl. service en onderhoud

  • De alles-in-1 A3-printer met een printsnelheid van 45 pagina's per minuut biedt allround ondersteuning
  • Met de optionele EFI Fiery-printserver heeft u meer controle over kleurbeheer
  • Het Smart Operation Panel ondersteunt snelle verificatie, waardoor uw informatie goed is beveiligd
  • Medewerkers op afstand maken snel verbinding en printen en scannen eenvoudig vanaf/naar hun smartphones en tablets
  • Gedigitaliseerde documenten kunt u in een cloud-based service opslaan of naar uw elektronische documentbeheersysteem uploaden
  • U heeft keuze uit vijf finishers, waaronder een hybride finisher die documentsets netjes samenperst, waardoor u uw vingers niet kunt bezeren aan uitstekende nietjes
  • Om in te spelen op uiteenlopende behoeften, biedt Ricoh modellen met een printsnelheid van 20, 25, 30, 35, 45, 55 en 60 pagina's per minuut van hetzelfde apparaat.
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Deze productieve alles-in-1 printer met een printsnelheid van 45 pagina's per minuut is een krachtige allrounder die aan alle eisen voldoet. De printer is onderdeel van onze hoogwaardige A3-serie met kleuren-MFP's. Dit model voldoet aan strengere gebruikersvereisten en levert een hoogwaardige kwaliteit in kleur en zwart-wit op een razendsnel tempo. Als het apparaat is voorzien van de optionele EFI Fiery-printserver, levert deze een printkwaliteit die vergelijkbaar is met die van een professionele drukkerij.

Dankzij het Smart Operation Panel van 10,1 inch is het apparaat eenvoudig te bedienen. De IM C4500 scant informatie van papieren documenten snel en uploadt ze rechtstreeks naar uw elektronische documentbeheersysteem. De slimme technologie ondersteunt flexibel werken. Medewerkers op afstand maken snel verbinding en printen en scannen eenvoudig vanaf/naar hun smartphones en tablets. Dankzij de snelle tap-and-go-verificatie is de veiligheid altijd gewaarborgd. Nabewerkingsfuncties, zoals dubbelzijdig printen, vouwen, nieten en perforeren, kunnen eenvoudig worden ingesteld.

Ricoh IM C4500 flexibel servicecontract

Weet u hoeveel u afdrukt over 3 jaar? Gaat uw afdrukvolume structureel omhoog of omlaag? Dan passen wij het servicecontract aan zonder gezeur of extra kosten. Met een flexibel service-contract bent u verzekerd van de beste service en garantie voor uw Ricoh IM C4500. All-in dus inclusief onderhoud, service, garantie en toners!

De Ricoh IM C4500 wordt geleverd met een compleet all-in onderhouds- en servicepakket inclusief toner, garantie, onderhoud en service.

Ricoh IM C4500 all-in installatie

Complete installatie Kyocera Ricoh IM C4500 inclusief groene knop instructie, complete netwerkinstallatie en scannen naar email €295,-

ServicePLUS van Primefa

Naast de zekerheden van ons all-in servicecontract ontzorgen wij ook het gebruik van uw Ricoh IM C4500.

U hoeft zelf geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch toegestuurd wanneer dat nodig is. Iedere maand ontvangt u een overzicht mbt het gebruik.

Ricoh IM C4500 kopieerapparaat leasen_huren

Andere configuratie of looptijd nodig? Vraag naar onze scherpe lease tarieven op maat inclusief all-in servicecontract voor zorgeloos printen, scannen en kopiëren incl. 8 uurs service en ServicePLUS.

Lease Ricoh IM C4500 vanaf €???