Ricoh IM C4500A A3 kleuren MFP, multifunctional leasen of kopen incl. service en onderhoud

  • De alles-in-1 A3-printer met een printsnelheid van 45 pagina's per minuut biedt allround ondersteuning
  • Het Smart Operation Panel van 10,1 inch licht op zodra u in de buurt komt en biedt toegang tot een scala aan slimme functies
  • Dankzij tap-and-go vindt verificatie snel plaats, zodat uw informatie altijd veilig is
  • Met de Single Pass Document Feeder (SPDF) worden dubbelzijdige documenten in één keer gescand
  • Gescande documenten kunt u rechtstreeks naar uw elektronische documentbeheersysteem uploaden
  • Als de IM C4500A is uitgerust met de originele IPDS-optie, is deze ook in staat om transactionele documenten, zoals facturen en pakbonnen, te printen
  • Dankzij de Always Current Technology™ van Ricoh past de printer zich heel makkelijk aan veranderende bedrijfsbehoeften aan
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Deze alles-in-1 printer met een printsnelheid van 45 pagina's per minuut is bedoeld voor toepassingen waarbij kwaliteit, productiviteit en betrouwbaarheid centraal staan. Om tijd te besparen, worden dubbelzijdige originelen in één keer gescand en levert de IM C4500A kleuren- en zwart-witprints van hoge resolutie op hoge snelheid. Iedere dag weer. Dankzij ondersteuning van originele IPDS is het apparaat zelfs in staat om bedrijfskritische transactionele documenten te printen, zoals facturen en pakbonnen.

Dankzij het intuïtieve Smart Operation Panel van Ricoh is het apparaat eenvoudig te bedienen. Het Smart Operation Panel van 10,1 inch licht op zodra u in de buurt komt en biedt gebruikers een scala aan slimme instellingen en apps. En met de snelle tap-and-go-verificatie is de veiligheid altijd gewaarborgd. Stuur uw gescande documenten door naar een e-mailadres of upload ze direct naar uw documentbeheersysteem. En met vijf geïntegreerde finishers, inclusief een hoogvolume nietfinisher, bent u verzekerd van de hoogste productiviteit.

Ricoh IM C4500A flexibel servicecontract

Weet u hoeveel u afdrukt over 3 jaar? Gaat uw afdrukvolume structureel omhoog of omlaag? Dan passen wij het servicecontract aan zonder gezeur of extra kosten. Met een flexibel service-contract bent u verzekerd van de beste service en garantie voor uw Ricoh IM C4500A. All-in dus inclusief onderhoud, service, garantie en toners!

De Ricoh IM C4500A wordt geleverd met een compleet all-in onderhouds- en servicepakket inclusief toner, garantie, onderhoud en service.

Ricoh IM C4500A all-in installatie

Complete installatie Kyocera Ricoh IM C4500A inclusief groene knop instructie, complete netwerkinstallatie en scannen naar email €295,-

ServicePLUS van Primefa

Naast de zekerheden van ons all-in servicecontract ontzorgen wij ook het gebruik van uw Ricoh IM C4500A.

U hoeft zelf geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch toegestuurd wanneer dat nodig is. Iedere maand ontvangt u een overzicht mbt het gebruik.

Ricoh IM C4500A kopieerapparaat leasen_huren

Andere configuratie of looptijd nodig? Vraag naar onze scherpe lease tarieven op maat inclusief all-in servicecontract voor zorgeloos printen, scannen en kopiëren incl. 8 uurs service en ServicePLUS.

Lease Ricoh IM C4500A vanaf €???