Ricoh IM C6000 A3 kleuren printer, MFP, multifunctional leasen of kopen incl. service en onderhoud

  • De alles-in-1 A3-printer met een printsnelheid van 45 pagina's per minuut biedt allround ondersteuning
  • Het Smart Operation Panel van 10,1 inch licht op zodra u in de buurt komt en biedt toegang tot een scala aan slimme functies
  • Dankzij tap-and-go vindt verificatie snel plaats, zodat uw informatie altijd veilig is
  • Met de Single Pass Document Feeder (SPDF) worden dubbelzijdige documenten in één keer gescand
  • Gescande documenten kunt u rechtstreeks naar uw elektronische documentbeheersysteem uploaden
  • Als de IM C4500A is uitgerust met de originele IPDS-optie, is deze ook in staat om transactionele documenten, zoals facturen en pakbonnen, te printen
  • Dankzij de Always Current Technology™ van Ricoh past de printer zich heel makkelijk aan veranderende bedrijfsbehoeften aan
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Deze alles-in-1 A3-kleurenprinter met een printsnelheid van 60 pagina's per minuut is de krachtigste MFP uit deze serie en levert uitzonderlijke prestaties. Hij voldoet aan de meest veeleisende behoeften en biedt vele zakelijke voordelen. De mooiste documenten in kleur en zwart-wit worden in een razendsnel tempo geprint. Een snelle verificatie zorgt voor een goede beveiliging. Om tijd te besparen, digitaliseert u dubbelzijdige documenten in één keer en uploadt u ze rechtstreeks naar uw documentbeheersysteem.

Dankzij het Smart Operation Panel van 10,1 inch van Ricoh is het apparaat eenvoudig te bedienen. Hij licht op als u in de buurt komt en biedt toegang tot slimme apps en instellingen. En u kunt lang van uw investering genieten, want u kunt nieuwe apps eenvoudig toevoegen als en wanneer uw bedrijfsbehoeften veranderen. De IM C6000 voorziet u niet alleen in de algemene print- en kopieerbehoeften, maar u kunt hem ook gebruiken voor het printen van bedrijfskritische transactionele documenten, zoals facturen en pakbonnen. En als u deze 's nachts print, profiteert u van een optimale productiviteit.

Ricoh IM C6000 flexibel servicecontract

Weet u hoeveel u afdrukt over 3 jaar? Gaat uw afdrukvolume structureel omhoog of omlaag? Dan passen wij het servicecontract aan zonder gezeur of extra kosten. Met een flexibel service-contract bent u verzekerd van de beste service en garantie voor uw Ricoh IM C6000. All-in dus inclusief onderhoud, service, garantie en toners!

De Ricoh IM C6000 wordt geleverd met een compleet all-in onderhouds- en servicepakket inclusief toner, garantie, onderhoud en service.

Ricoh IM C6000 all-in installatie

Complete installatie Kyocera Ricoh IM C6000 inclusief groene knop instructie, complete netwerkinstallatie en scannen naar email €295,-

ServicePLUS van Primefa

Naast de zekerheden van ons all-in servicecontract ontzorgen wij ook het gebruik van uw Ricoh IM C6000.

U hoeft zelf geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch toegestuurd wanneer dat nodig is. Iedere maand ontvangt u een overzicht mbt het gebruik.

Ricoh IM C6000 kopieerapparaat leasen_huren

Andere configuratie of looptijd nodig? Vraag naar onze scherpe lease tarieven op maat inclusief all-in servicecontract voor zorgeloos printen, scannen en kopiëren incl. 8 uurs service en ServicePLUS.

Lease Ricoh IM C6000 vanaf €???


Vergelijkbare producten

Kyocera Taskalfa 6052ci

Zeer scherpe aanbieding