A3 multifunctional leasen of kopen


Snelle en betrouwbare zwart-wit kopieerapparaat leasen van Kyocera, Xerox, Brother of OKIgreen-recycle-img.jpg

Primefa uit Katwijk, Zuid-Holland, biedt u een groot scala Kyocera, Xerox, Brother en OKI zwart/wit multifunctionals aan voor A3 formaat. Kyocera, Xerox, Brother en OKI zwart/wit A3 multifunctional printers beschikken over diverse innovatieve technieken waardoor ze bijzonder efficiënt, flexibel en zuinig in gebruik zijn.

Een Kyocera zwart-wit multifunctional biedt ServicePLUS

Naast de voordelen van een all-in servicecontract ontzorgen wij ook het gebruik van uw Kyocera met ServicePLUS. U hoeft geen tellerstanden meer door te geven en de toner wordt automatisch toegestuurd wanneer dat nodig is. Maandelijks ontvangt u een overzicht mbt het gebruik.

Milieu

Primefa hecht grote waarde aan het milieu. Daarom zijn alle Kyocera, Xerox, Brother en OKI zwart/wit multifunctionals uitgerust met de nieuwste technologie die ervoor zorgt dat ze zeer efficiënt omgaan met energie en verbruiksmaterialen. Kyocera, Xerox, Brother en OKI printers zijn ISO 14001 gecertificeerd en reduceert waar mogelijk in het gehele productieproces de afvalstromen.

Duurzaam, betrouwbaar en zeer lange onderhoudsintervallen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Minder energie en afval betekent voor u lagere kosten.

Flexibel all-in servicecontract

Wij bieden maximale flexibiliteit in service. Verandert structureel uw afdrukhoeveelheid dan verlagen of verhogen wij het contract kosteloos. Zonder gezeur of extra kosten. En all-in service betekent een vaste prijs per afdruk waarbij alles is inbegrepen; service, onderhoud, garantie en verbruiksmaterialen zoals toner ed. U betaalt alleen stroom, papier en nietjes.


  • Betalen per print
  • Geen lange contracten
  • Flexibele printvolumes
  • Rapportages per kwartaal
  • Automatische tonerlevering
  • Altijd binnen 8 uur geholpen in NL