kleuren multifunctional leasen of kopen


Snelle en betrouwbare kleuren multifunctional leasen van Kyocera,Xerox, Brother of OKIgreen-recycle-img.jpg

Primefa uit Katwijk, Zuid-Holland, biedt u een groot scala Kyocera, Xerox, Brother en OKI kleuren multifunctionals voor A4 formaat aan. Kyocera,Xerox, Brother en OKI kleuren A4 multifunctional printers beschikken over diverse innovatieve technieken waardoor ze bijzonder efficiënt, flexibel en zuinig in gebruik zijn. Ook voor een A3 kleuren kopieerapparaat bent u bij Primefa op het juiste adres.

Kleur afrekenen naar dekking

U betaalt liever alleen voor datgene wat u afdrukt? Wij rekenen kleur met u af op basis van verbruik. Zo maakt u met een multifunctional al een kleurafdruk vanaf € 0,0175 Het zogenaamde Pro Rato Coloursystem van Kyocera.

Een kleurenmultifunctional van Primefa biedt ServicePLUS

Naast de voordelen van een all-in servicecontract ontzorgen wij ook het gebruik van uw Kyocera multifunctional met ServicePLUS. U hoeft geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch toegestuurd wanneer dat nodig is. Maandelijks ontvangt u een overzicht mbt het gebruik.

Milieu

Primefa hecht grote waarde aan het milieu. Daarom zijn alle Kyocera, Xerox, Brother en OKI kleuren multifunctionals uitgerust met de nieuwste technologie die ervoor zorgt dat ze zeer efficiënt omgaan met energie en verbruiksmaterialen. Kyocera/Xerox/Brother/OKI printers zijn ISO 14001 gecertificeerd en reduceert waar mogelijk in het gehele productieproces de afvalstromen.

Duurzaam, betrouwbaar en zeer lange onderhoudsintervallen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Minder energie en afval betekent voor u lagere kosten.

Flexibel all-in servicecontract

Wij bieden maximale flexibiliteit in service. Verandert structureel uw afdrukhoeveelheid dan verlagen of verhogen wij het contract kosteloos. Zonder gezeur of extra kosten. En all-in service betekent een vaste prijs per afdruk waarbij alles is inbegrepen; service, onderhoud, garantie en verbruiksmaterialen zoals toner ed. U betaalt alleen stroom, papier en nietjes.


  • Betalen per print
  • Geen lange contracten
  • Flexibele printvolumes
  • Rapportages per kwartaal
  • Automatische tonerlevering
  • Altijd binnen 8 uur geholpen in NL
Afdrukmethode
Kleur
Papierformaat
Snelheid (pagina's per minuut)