undefined

Primefa

Onmisbaar op kantoor

Wij als Primefa staan voor een advies op maat op het gebied van printers, multifunctionals, scanoplossingen, en papiervernietigers. Service staat hoog in ons vaandel en u als klant staat altijd op de eerste plaats. Bijkomend voordeel is dat we snel en concurrerend leveren.

Met onze jarenlange kennis en ervaring bieden wij doordachte oplossingen, die onmisbaar zijn op kantoor. Wij leveren niet alleen de producten, maar gaan vooraf in kaart brengen welke producten het best bij uw organisatie passen en welke op lange termijn financieel het meeste rendement opleveren. Primefa kijkt verder.

Klanten ontzorgen

Primefa krijgt nog altijd veel energie van het adviseren, helpen en regelen voor klanten. Of het nu gaat om het vinden van de meest optimale printer of het adviseren over complete software- of cloud-oplossing, bij alles wat wij doen staan het ontzorgen van onze klanten en de inzet van innovatieve technologie centraal.

Onderhoud en garantie

Wij leveren op elke A3 kleurenprinter, A4 kleurenprinter, A4 zwart-witprinter, A3 zwart-witprinter of kopieerapparaat een onderhoudscontract dit is de garantie op uw printer of kopieerapparaat. Dus als uw machine een storing vertoont dan heeft u de zekerheid dat er binnen 8 uur een monteur ter plaatse is om uw printer weer werkend te krijgen. Dit kunt u realiseren door naar ons servicenummer te bellen. U kunt op deze manier optimaal gebruik maken van u printer of kopieerapparaat en komt daarbij niet voor verassingen te staan.

Gratis verbruiksartikelen

Een ander belangrijk voordeel van een onderhoudscontract is het gebruik van de verbruiksartikelen (toners, drums enz.). Deze zitten verwerkt in de prijs per afdruk. De enige zaken die niet binnen het onderhoudscontract vallen zijn nietjes en papier. U hoeft dus zelf geen dure toners of andere ingewikkelde onderdelen te kopen! Deze onderdelen worden automatisch door ons uitgeleverd zodat u ook nooit zonder verbruiksmaterialen komt te staan.

Het onderhoudscontract is verdeeld in vast en variabele kosten, de vaste kosten zitten bij het huren of leasen van de printer in de huur/lease prijs verwerkt. De variabele kosten zijn de afdrukkosten. Deze worden eens per kwartaal aan u doorbelast. Het aantal afdrukken dat u dat kwartaal gemaakt heeft bepaalt de prijs.

Merkonafhankelijk

Primefa is dealer van verschillende toonaangevende printermerken zoals Kyocera, Xerox, OKI en Brother. Door onze merkonafhankelijke insteek bieden wij printer en multifunctionals op punten waar ze het beste tot hun recht komen binnen uw organisatie. Daarnaast kunnen we binnen het servicecontract ook uw bestaande printers en multifunctionals servicen. Bent u benieuwd wat u kunt besparen vraag dan vrijblijvend de gratis tool bij ons aan waarmee we u printgedrag een aantal maanden monitoren. Aan het einde van deze periode komen we met een kostenbesparend advies waarmee u zeker honderden euro's per jaar kan besparen.

ISO Groep service en onderhoud

Primefa is onderdeel van ISO Groep in Haaften. Met de eigen technische dienst en jarenlange kennis van gerenommeerde merken zoals Ricoh, Kyocera, OKI en Xerox kunnen we snel en accuraat de storingen binnen 8 werkuren bij u oplossen. U bent dus in goede handen met uw printapparatuur.