Thuiswerkplek


Papiervernietigers voor iedere werkplek

Bent u op zoek naar een papiervernietiger voor particulier gebruik of voor uw bedrijf? Op deze pagina vindt u ons grote aanbod aan papiervernietigers. Met een groot assortiment vindt u altijd het geschikte apparaat. Mocht u vragen of een advies nodig hebben, neem dan contact met ons op of stuur een é-mail naar info@primefa.nl

Kies voor zekerheid met een EBA papiervernietiger

Een EBA papiervernietiger is kwaliteit die zich dubbel en dik terugverdient. Het is een ideal product met extreem lange levensduur en maar liefst 5 jaar garantie op alle modellen met volkern messen.


Nergens kunt u een papiervernietiger kopen die zo stil en zo productief is. Het aantal vellen dat per minuut vernietigd wordt, is superhoog! Een EBA papiervernietiger loopt nooit vast. De papiervernietiger voert het papier automatisch terug als u teveel documenten aanbiedt. Zorgeloos werken kunt u het beste met een EBA papierversnipperaar die 5x langer meegaat dan andere producten.

Onze helpdesk adviseert u graag bij het maken van een keus uit het brede EBA papiervernietigers assortiment. Voor thuis, werkplek of centraal in uw organisatie hebben wij de juiste oplossing.


Gratis installeren doen wij vanaf EBA model 2326 waarbij wij ook een aantal handige tips geven voor het gebruik van de papierversnipperaar. Onze service gaat verder. U koopt zekerheid, deskundigheid en service.


  • Betalen per print
  • Geen lange contracten
  • Flexibele printvolumes
  • Rapportages per kwartaal
  • Automatische tonerlevering
  • Altijd binnen 8 uur geholpen in NL
Werkplektype
Werkwijze
Snippergroottes
Productsoort