A3 printer leasen of kopen in kleur of zwart-wit


Primefa is de specialist in A3 kleurenprinter leasen

Primefa uit Katwijk en Dordrecht biedt u de mogelijkheid tot het leasen en kopen van kleurenprinters voor A3-formaat en kan u helpen vele honderden euro’s te besparen op printkosten. Wij bieden verschillende vormen van kleurenprinter lease met of zonder all-in servicecontract. Natuurlijk bent u voor de koop van een A4 kleurenprinter ook bij ons op het juiste adres.

Grafische A3 kleurenprinters van OKI

Bent u op zoek naar meer een grafische kleurenprinter en wilt u afdrukken op bijzondere mediatypes? Dan is de OKI ES9431DN op dit moment het neusje van de zalm. Met zijn grafische printkwaliteit en betaalbare afdrukprijs heeft u een A3+ printer is huis waarmee u o.a. uw eigen reclamemateriaal, rouwkaarten en brochures kan printen. Bent u benieuwd naar de afdrukkwaliteit vraag dan vrijblijvend een proefafdruk aan en laat u verassen. Verkrijgbaar in zowel lease als koop.

Welke kleurenprinter lease is geschikt voor u?

Wij bekijken per situatie welke kleurenprinter lease het beste bij u past. Wilt u een kleurenprinter leasen met of zonder servicecontract? U krijgt van ons een printer lease aanbieding op maat!

Uw gehele printer park leasen?

Wij bieden de mogelijkheid om uw gehele printerpark te leasen. U bespaart op onderhoud en beheer en u betaalt een vaste prijs per pagina voor al uw afdrukken.

U kunt al een kleurenprinter leasen vanaf € 19,- per maand inclusief 500 afdrukken, volledige garantie, all-in service, toner en onderhoud!


Meest verkochte producten

  • Betalen per print
  • Geen lange contracten
  • Flexibele printvolumes
  • Rapportages per kwartaal
  • Automatische tonerlevering
  • Altijd binnen 8 uur geholpen in NL
Afdrukmethode
Kleur
Papierformaat
Snelheid (pagina's per minuut)

A3 printer leasen of kopen in kleur of zwart-wit

Geen producten gevonden

OKI ES9541DN

Grafische A3+ printer incl. wit en transparant printen

OKI ES9431DN

Grafische A3+ kleurenprinter

Xerox Phaser 7800

Grafische kwaliteit!!!