Brother HL-J6000DW A3 inkjet printer leasen of kopen inclusief service

  • Afdruksnelheid tot 22 ipm
  • Automatisch dubbelzijdig printen tot A3 formaat
  • LCD kleuren touchscreen 6.8 cm
  • Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.0 Hi-speed
  • iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, NFC, Mopria™ Print Service, Android Print Service Plugin
  • 2 Papierladen (2x 250 vel) tot A3, universele papierinvoer voor 100 vel
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Deze professionele kleureninkjetprinter van Brother is ideaal geschikt voor ambitieuze bedrijven en veeleisende kantoren, die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare A3 printer. De optionele super hoge capaciteit inktcartridges waarmee tot wel 6.000 pagina* afgedrukt kan worden, zorgen voor een zeer lage prijs per pagina. De HL-J6000DW beschikt over diverse verbindingsmogelijkheden, zoals een bekabelde en draadloze netwerkverbinding. Daarnaast is het mogelijk om op diverse manieren te printen vanaf mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Diverse papierinvoer mogelijkheden

Dankzij de papiercapaciteit van 500 vel zijn gebruikers geen onnodige tijd meer kwijt aan het steeds bijvullen van de papierladen en kunnen ze tijd besteden aan belangrijke zaken. Dankzij de twee papierladen is het tevens mogelijk om verschillende soorten papier te gebruiken zonder te wisselen, zoals gekleurd papier of voorbedrukt factuurpapier. Via de universele papierinvoer voor 100 vel is het ook mogelijk om dikkere papiersoorten tot 230 gr/m2 te printen.

Business printer

De inkjetprinter is stevig uitgevoerd en vanuit de verpakking direct klaar voor gebruik. Printen op A3-formaat zorgt voor een toegevoegde waarde, ideaal voor het printen van posters, presentaties en werktekeningen. Alle functies en instellingen zijn overzichtelijk weergegeven en eenvoudig te bereiken via het 6,8 LCD kleuren touchscreen.

Lage printkosten

De HL-J6000DW bewijst dat printen niet duur hoeft te zijn. Met de optionele super hoge capaciteit inktcartridges print u tot 6.000 pagina’s zwart en 5.000 pagina’s in kleur*, waardoor onverslaanbare kosten per pagina (CPP) worden behaald. Samen met de aantrekkelijke aanschafprijs, zorgt dit voor een lage totale eigendomskosten (TCO). Daarnaast heeft de printer een lage uitstoot en verbruikt zeer weinig energie, waardoor deze ook een bijdrage levert om het milieu te ontlasten.

Inktniveau indicatie

De handige inktniveau indicatie zorgt ervoor dat u nooit voor verassingen komt te staan, als blijkt dat één van de inktcartridges leeg is en u toch moet printen. De indicatie geeft volledig inzicht in de hoeveelheid inkt die zich nog in de cartridges bevindt, zodat u precies weet wanneer deze vervangen moeten worden.

Geavanceerde verbindingen

Deze betrouwbare A3 inkjetprinter beschikt over diverse geavanceerde verbindingsmogelijkheden, zoals een bekabelde en draadloze netwerkverbinding, Wi-Fi Direct en Near Field Communication (NFC). Tevens is het zeer gemakkelijk om te printen vanaf smartphones of tablets met de gratis Brother iPrint&Scan app, Apple AirPrint of via Android Print Service Plugin. 

Brother Managed Print Service MPS

Voor optimaal gemak kan er gekozen worden voor Managed Print Service, waarmee u volledig wordt ontzorgd. Via Brother MPS worden verbruiksartikelen op het juiste moment automatisch besteld en geleverd, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Mocht er toch een probleem voordoen met de printer, dan bent u verzekerd van next business day on-site service. Met Brother Managed Print Service profiteert u tevens van extra lage printkosten. Klik hier voor meer info.

 

* in overeenstemming met ISO / IEC 24711