OKI ES9541DN A3+ kleurenprinter leasen of kopen

  • Printen in A4, A3 en A3+
  • 50 pagina's per minuut in kleur / zw-w  + WIT  + transparant
  • ProQ2400 Multi-Level technology, 1200 x 1200dpi
  • 4,3 inch (10,9 cm) grafisch kleurendisplay met intuïtieve interface
  • Printformaten van A6 tot SRA3 en banners tot 1321 mm.
  • Tot 360 gr/m² via handinvoer, tot 320 gr/m² uit alle papierladen inclusief automatisch dubbelzijdig
  • USB + netwerkaansluiting
  • 2GB geheugen
  • Inclusief ServicePLUS
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

A3+ CMYK + Wit + Transparant kleurenprinter voor een professioneel kwaliteitsresultaat en ongeëvenaarde flexibiliteit in media tot 360gr/m 

De unieke OKI ES9541 A3+ LED 5 kleurenprinter print niet alleen CMYK maar ook wit en transparant. Kleurafdrukken in 1200dpi van de hoogste kwaliteit en een ongeëvenaard vermogen tot het verwerken van verschillende soorten media tot 360gr/m2. De ES9541 is ontworpen om te voldoen aan alle eisen van marketingafdelingen, bedrijven in de grafische sector en creatieve bedrijfstakken. De ES9541 levert ongekende media flexibiliteit, briljante printkwaliteit, en hoge prestaties tegen een lage prijs per pagina

OKI ES9541 flexibel servicecontract

Weet u hoeveel u afdrukt over 3 jaar? Gaat uw afdrukvolume structureel omhoog of omlaag? Dan passen wij het servicecontract aan zonder gezeur of extra kosten. Met een flexibel service-contract bent u verzekerd van de beste service en garantie. All-in dus inclusief onderhoud, service, garantie en toners!       

Wit of transparant printen met een ongekende mediaflexibiliteit

Wit of transparant printen kan op media tot 360gr/m2 in A3+ formaat. De ES9541 beschikt over automatische media selectie en kan in wit en transparant afdrukken op meest uiteenlopende materialen zoals decals, zeer zwaar papier, transfers, transparant. De kleur wit kan ook over andere kleuren heen kan worden afgedrukt, zodat u een nog levendiger beeld op donkere achtergronden krijgt. Het gebruik van witte decals voor T-shirts is niet meer nodig. Transfers voor T-shirts en promotiemateriaal, maar ook het maken van reclame verpakkingsmateriaal en concepten in kleinere oplages zijn mogelijk. Andere toepassingen zijn (raam)belettering, briefpapier, uitnodigingen en menu’s om maar enkele voorbeelden te noemen.

OKI ES9541 installatie

Complete installatie OKI ES9541 incl. groene knop instructie, netwerkinstallatie en scannen naar email voor € 295,-

OKI ES 9541 + EFI Fiery XF + kleurcalibratie

DE OKI ES9541 kan geleverd worden icm met de EFI Fiery XF oplossing samen met een kleurcalibratiemeter voor gemakkelijk printen in wit en transparant. De kleur calibratie meter zorgt voor consistente kleuren en afdrukkwaliteit. Vraag ons naar de mogelijkheden!

ServicePLUS

Naast de zekerheid van ons all-in servicecontract ontzorgen wij ook het gebruik van uw ES9541. 
U hoeft zelf geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch toegestuurd wanneer dat nodig is. Iedere maand ontvangt u een overzicht mbt het gebruik..

OKI ES9541 printer leasen

Andere configuratie of looptijd nodig? Vraag naar onze scherpe leasetarieven op maat inclusief all-in servicecontract voor zorgeloos printen, scannen en kopieren incl. 8 uurs service en ServicePLUS. Lease OKI ES9541 vanaf € ??,- p/m (looptijd 72 maanden)


Vergelijkbare producten

OKI ES9431DN

Grafische A3+ kleurenprinter