Printer leasen of kopen A3 zwart/wit


Specialist in zwart/wit printer lease voor A3 en A4

Primefa uit Katwijk (Zuid-Holland) biedt u de mogelijkheid tot het leasen van zwart/wit printers voor A3-formaat en kan u helpen vele honderden euro’s te besparen op uw printkosten. Wij bieden verschillende vormen van zwart/wit printer lease aan met of zonder all-in servicecontract. Natuurlijk bent u voor de koop van een A4 zwart/wit printer ook bij ons op het juiste adres.

A3 printers van Kyocera

Bent u op zoek naar een betrouwbare, voordelige en snelle A3 printer? Dan is de Kyocera P4040DN wat voor u. Door de keramische drum en duurzame onderdelen is dit de voordeligste zwart-wit printer in zijn klasse. Wilt u een week proefdraaien met deze snelle jongen? Vraag dan snel een proefplaatsing aan en laat u overtuigen. Primefa biedt de P4040DN aan inclusief een voordelig all-in-servicecontract. Waarbij u betaald per afdruk en alleen nog het papier hoeft aan te schaffen. Toners worden automatisch geleverd wanneer dit nodig is.

Welke printer lease is geschikt voor u?

Wij bekijken per situatie welke zwart/wit printer lease het beste bij u past. Wilt u een zwart/wit printer leasen met of zonder servicecontract? U krijgt van ons een printer lease aanbieding op maat!

Uw gehele printerpark leasen?

Wij bieden de mogelijkheid om uw gehele printerpark te leasen. U bespaart op onderhoud en beheer en u betaalt een vaste prijs per pagina voor al uw afdrukken.

U kunt al een zwart/wit printer leasen vanaf € 13,- per maand inclusief 500 afdrukken, volledige garantie, all-in service, toner en onderhoud!


Meest verkochte producten

Kyocera P4040DN

Krachtige A3 printer -dubbelzijdig -netwerk

  • Betalen per print
  • Geen lange contracten
  • Flexibele printvolumes
  • Rapportages per kwartaal
  • Automatische tonerlevering
  • Altijd binnen 8 uur geholpen in NL
Afdrukmethode
Kleur
Papierformaat
Snelheid (pagina's per minuut)
Productsoort

Printer leasen of kopen A3 zwart/wit

Geen producten gevonden

Kyocera FS-9130DN

Lease vanaf: € 46,- per maand

Kyocera FS-9530DN

Lease vanaf: € 55,- per maand

OKI ES8140DN

Snelle A3 zwart-wit laserprinter

Kyocera P4040DN

Krachtige A3 printer -dubbelzijdig -netwerk