Kyocera FS-9130DN snelle A3 printer zwart-wit

  •          40 A4-pagina's, 23 A3-pagina's per minuut
  •          Standaard 64 MB geheugen, tot max 576 MB
  •          Standaard dubbelzijdig afdrukken en netwerkconnectiviteit
  •          PDF direct print via USB Flash-geheugenapparaten
  •          Ruime keuze uit papieropties
  •          Duurzame ECOSYS-componenten, eenvoudig onderhoud
  •          Lage totale exploitatiekosten 
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Met een afdruksnelheid van 40 pagina's per minuut in A4, is de Kyocera FS-9130DN klaar om u door zware afdruktaken te helpen zonder een steek te laten vallen. De FS-9130DN is snel, efficiënt en een betrouwbaar. Ook heeft het een zeer functioneel modulair ontwerp. De opties voor papier en afwerking maken het gemakkelijk om de printer aan de specifieke behoeften van uw afdeling te voorzien.

Kyocera FS-9130DN flexibel servicecontract

Weet u hoeveel u afdrukt over 3 jaar? Gaat uw afdrukvolume structureel omhoog of omlaag? Dan passen wij het servicecontract aan zonder gezeur of extra kosten. Met een flexibel service-contract bent u verzekerd van de beste service en garantie. All-in dus inclusief onderhoud, service, garantie en toners!

De Kyocera FS-9130DN printer kan geleverd worden met een compleet all-in onderhouds- en servicepakket inclusief toner, garantie, onderhoud en service. 

ServicePLUS

Naast de zekerheid van ons all-in servicecontract ontzorgen wij ook het gebruik van uw FS-9130DN. 
U hoeft zelf geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch toegestuurd wanneer dat nodig is. Iedere maand ontvangt u een overzicht mbt het gebruik.

Kyocera FS-9130DN printer lease

Andere configuratie of looptijd nodig? Vraag naar onze scherpe lease tarieven op maat inclusief all-in servicecontract voor zorgeloos printen incl. 8 uurs service, toners en ServicePLUS.