Snelle levering van onze printers tegen een scherpe prijs!

11 januari 2019

Niels Haasnoot

Waardering: 8

Primefa is voor ons de leverancier van kantoorartikelen. Voor ons betekend dat een zeer snelle en goede service. Ook de prijzen zijn zeer scherp in vergelijking met andere bedrijven. Echt een aanrader dus!

22 januari 2019

Otto Advies Katwijk

Waardering: 8

Correcte service en aftersales!

3 december 2018

M. den Butter

Waardering: 9

Goede service en juiste prijs/kwaliteit verhouding. Geen langdurige contracten

14 november 2018

A. Strohmeijer

Waardering: 8

Goed en duidelijk advies voor een eerlijke prijs!

8 oktober 2018

Marco Beekhuizen

Waardering: 10

Inmiddels al diverse orders geplaatst bij Primefa. Dankzij de overzichtelijke website met duidelijke informatie heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken. Bij mijn laatste bestelling toch even gebeld voor advies in verband met een labelprinter die compatibel moest zijn met mijn website. Door Dhr. van Duijn is mij een printer geadviseerd welke naadloos aansluit op mijn systeem. Door de goede service welke gegeven is heb ik al diverse zakenrelaties doorgestuurd naar Primefa. Dit tot ieders tevredenheid.

24 juli 2018

W. Euyen

Waardering: 9

Robuuste papierversnipperaar gekocht na een prima advies van Primefa. Gelijk de dure en lastige container met vertrouwelijk papier de deur uit gedaan!

24 december 2018

Piet Ooms Katwijkse Apotheek

Waardering: 8

Primefa is voor ons een belangrijke partner! Hendrik is zeer goed in staat om de relatie met zijn klanten op te bouwen en gaat altijd voor zn klanten tot het uiterste. Dit zorgt ervoor dat hij altijd een creatieve oplossing voor de klant realiseert. Als ISO Groep zien wij er naar uit om onze succesvolle samenwerking nog jaar en dag te continueren.

21 maart 2018

Kees Thoutenhoofd

Waardering: 9

Hendrik van Duijn is in de vorm van Primefa sinds zijn bestaan onze leverancier voor kantoorprinters en toebehoren. Door zijn kennis en vakkundigheid kunnen wij hem bij u aanbevelen

9 mei 2018

Wim van Dijk Duocore

Waardering: 9

Netjes geholpen bij het vinden van een A4 kleuren multifunctional. Snel geleverd en netjes geïnstalleerd binnen ons netwerk. Zeker aan te bevelen!

8 februari 2019

Dhr. van der Zwan

Waardering: 9

Onze keuze is gevallen op de Taskalfa 3253ci van Kyocera. Zeer snel geleverd en daarbij een duidelijke instructie van de machine. Een echte aanrader dus!

18 februari 2019

Dhr. K. den Otter

Waardering: 9

Een goede duidelijke en snelle service.

Juiste prijs en kwaliteit.

Snelle levering. Fijn contact

Zeker een aanbeveling!

22 februari 2019

Jacqueline Ebbeling HER Opleidingen

Waardering: 10

Goed advies van Primefa naar aanleiding van onze zoekopdracht naar een nieuwe kleuren printer. Snel geleverd en ook de aftersales was netjes. Zeker aan te raden.

27 februari 2019

K. Vervoort

Waardering: 10

Ik heb Hendrik en Primefa leren kennen als een betrouwbare partner met verstand van zaken. Wij zijn dan ook zeer tevreden over onze nieuwe multifunctioneel en vooral de oplossing om gemakkelijk te scannen. Vijf sterren wat ons betreft!

11 maart 2019

E. Langevoort

Waardering: 10

Deze week een nieuwe A4 kleuren all-in-one geleverd gekregen van Primefa. Zeer correct geholpen en geadviseerd. Ook de installatie binnen ons netwerk ging soepel. Een aanrader!

15 maart 2019

K. de Mooij

Waardering: 9

Na goed contact met een adviseur van Primefa is vandaag onze nieuwe kleuren multifunctional geleverd van Kyocera. Primefa kon snel schakelen omdat wij zonder printer zaten. Binnen 2 dagen stond er een nieuwe. Ook na levering attent met een telefoontje of alles naar wens was gegaan en of ze nog wat konden betekenen. Zeker aan te raden!!

25 maart 2019

Dhr. Scheurwater

Waardering: 9

- Duidelijk advies

- Scherp voorstel

- Snelle levering

- Goede aftersales

Wij raden deze partij zeker aan!!

27 maart 2019

Dirk Verschoor

Waardering: 9

Sinds een aantal dagen werken we met de nieuwe kleuren multifunctionals van Kyocera. Daarbij maken we ook gebruik van Papercut voor het monitoren van ons printverbruik. Zeer netjes geholpen door de medewerkers van Primefa. Zeker een aanrader!!

10 mei 2019

Mevr. van der Plas

Waardering: 10

Wij zijn goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe multifucntional. De MFP bleek ietsje te groot voor waar we hem wilde neerzetten. Maar hier hebben we met Primefa een prima oplossing voor gevonden. Veel dank voor de goede service en de mooie multifunctional.

4 juni 2019

J. Roeloffs U-2B Heard!

Waardering: 9

Heel blij met onze nieuwe MFP's van Kyocera. Voorzien van de nieuwste eisen mbt AVG wetgeving. Netjes en snel geholpen bij Primefa. Een aanrader!!

5 juni 2019

J. van Spronssen

Waardering: 9

Zeer vlotte service aan een scherpe prijs.  Ik kreeg steeds snel en duidelijk antwoord op mijn vragen.  Ook de levering ging uitzonderlijk snel.
Een absolute aanrader!

13 juni 2019

't Suykerbootje

Waardering: 10

printer staat inmiddels en we zijn heel tevreden. Mooie printjes, supersnel ook.
Bedankt voor de goede service!

14 juni 2019

Autorijschool Hugo van Egmond

Waardering: 10

Snelle levering van een A3 kleuren MFP van Kyocera. Voorzien van de juiste informatie voor een passende oplossing.

3 september 2019

Verhaar Holding

Waardering: 10

Snelle reactie op onze aanvraag. Kyocera MFP kon snel geleverd en geïnstalleerd worden. Goede aftersales door medewerker van Primefa

16 september 2019

Mevr. Verhulst

Waardering: 10