Brother ADS-4300N documenten scanner

  • Drie instelbare snelknoppen
  • Geavanceerde beeldverwerking en batch scanning
  • Voorzien van ultrasonische dubbelvellen sensor en seperation switch
  • Ondersteuning van AirPrint Scan
  • Scannen naar smartphones en tablets via de Brother Mobile Connect app
  • Professionele Brother ScanEssentials Lite software meegeleverd
  • Ondersteunt TWAIN (WIN en MacOS), WIA, Linux SANE drivers
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Ontworpen voor bedrijven die behoefte hebben aan een snelle, efficiënte netwerkscanner. Verbind de ADS-4300N met uw bedrijfsnetwerk voor het moeiteloos scannen van documenten naar het netwerk, zodat deze direct beschikbaar zijn voor collega's.

Snel en betrouwbaar

De ADS-4300N heeft een ingebouwde ultrasone dubbelenvellen sensor om foutieve invoer te voorkomen. Deze scanner beschikt over een papierinvoer (ADF) met een grote capaciteit van 80 pagina's en een hoge scansnelheid tot 40 pagina's per minuut. Dankzij de seperation switch kan zowel heel dik als dun papier probleemloos woorden doorgevoerd. Ook plastic ID-kaarten en gekreukelde papierendocumenten kunnen netjes worden gescand

Eenvoudig en intuïtief

De scanner is compact uitgevoerd, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk in te stellen.

Geavanceerde verbindingen

Via USB 3.0 en USB host kunt u veilig documenten scannen zonder dat u een pc nodig heeft.

Geavanceerde beeldregistratie en -verwerking

Moeiteloos documenten vastleggen, verwerken en automatisch opslaan. Met diverse geavanceerde functies waaronder het automatisch toevoegen van referenties met de digitale imprinter en tools voor het optimaliseren van de beeldkwaliteit om verticale strepen en moiré te voorkomen. 

De document separation functie detecteert en verwijdert automatisch lege pagina's, waardoor de bestandsgrootte en de voorbereidingstijd worden verminderd.

Brother ScanEssentials

Onze ScanEssentials software biedt extra functies die u volledig kunt afstemmen op de behoeften en toepassingen binnen de organisatie. Voor extra veiligheid kunt u wachtwoorden instellen om workflows te beveiligen en heeft u de mogelijkheid om documenten in diverse  verschillende bestandsformaten op te slaan. 

Met de metadata functie kunnen barcodes of specifieke tekstreeksen worden gelezen, waarmee de scheiding van documenten en het automatisch geven van bestandsnamen eenvoudig en efficiënt kan worden uitgevoerd.

Gerenommeerde software

De scanner wordt standaard geleverd met professionele software paketten, waaronder Kofax Power PDF en PaperPort.