Brother ADS-4700W draadloze documenten scanner met touchscreen

  • Groot intuïtief touchscreen van 10,9 cm met 56 instelbare sneltoetsen
  • Gepersonaliseerde interface per gebruiker instelbaar
  • Veilig te gebruiken met meerdere medewerkers binnen het kantoor
  • Geavanceerde beeldverwerking en batchscanning
  • Met auto scan start, ultrasone dubbele vellen sensor, separation switch, scanpreview, CIS reinigingsmelding
  • Scannen naar smartphones en tablets via de Brother Mobile Connect app
  • Professionele Brother ScanEssentials software meegeleverd
  • Ondersteunt TWAIN (WIN en MacOS), WIA, ISIS, Linux SANE drivers
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Ontworpen om bedrijven in staat te stellen complexe workflows en operationele processen te vereenvoudigen. Scan documenten en deel ze veilig met collega’s thuis of op het kantoor, voor een gestroomlijnde en efficiënte samenwerking.

Snel en betrouwbaar

De ADS-4700W heeft een ingebouwde ultrasone dubbele vellen sensor om foutieve invoer te voorkomen en beschikt over een papierinvoer (ADF) met een grote capaciteit van 80 pagina's. Dankzij de seperation switch kan zowel heel dik als dun papier probleemloos woorden doorgevoerd. Ook plastic ID-kaarten en gekreukelde papierendocumenten kunnen netjes worden gescand.

Eenvoudig en intuïtief

Configureer een aangepaste interface, waarmee gebruikers met één druk op de knop, bestanden kunnen scannen en automatisch op de juiste locatie kunnen opslaan. Het is mogelijk om tot 56 sneltoetsen in te stellen voor het scannen naar veelgebruikte bestandslocaties. Om het scanproces nog eenvoudiger te maken is het ook mogelijk om een optionele externe kaartlezer aan te sluiten. Via het aanbieden van een ID-kaart kunnen documenten vervolgens geheel automatisch en veilig worden gescand en opgeslagen.

Geavanceerde verbindingen

Via de draadloze verbinding, de bekabelde netwerkaansluiting, USB 3.0 en USB host kunt u op diverse manieren veilig documenten scannen en delen met collega's.

Geavanceerde beeldregistratie en -verwerking

Moeiteloos documenten vastleggen, verwerken en automatisch opslaan. Met diverse geavanceerde functies waaronder het automatisch toevoegen van referenties met de digitale imprinter en tools voor het optimaliseren van de beeldkwaliteit om verticale strepen en moiré te voorkomen. 

De document separation functie detecteert en verwijdert automatisch lege pagina's, waardoor de bestandsgrootte en de voorbereidingstijd worden verminderd.

Brother ScanEssentials

Onze ScanEssentials software biedt extra functies die u volledig kunt afstemmen op de behoeften en toepassingen binnen de organisatie. Voor extra veiligheid kunt u wachtwoorden instellen om workflows te beveiligen en heeft u de mogelijkheid om documenten in diverse  verschillende bestandsformaten op te slaan. 

Met de metadata functie kunnen barcodes of specifieke tekstreeksen worden gelezen, waarmee de scheiding van documenten en het automatisch geven van bestandsnamen eenvoudig en efficiënt kan worden uitgevoerd.

Gerenommeerde software

De scanner wordt standaard geleverd met professionele software paketten, waaronder Kofax Power PDF en PaperPort.