Brother PDF-6000F scanner leasen of kopen

  • Scansnelheid tot 80 ppm (dubbelzijdig)
  • Flatbed en Duplex ADF (Automatische documentinvoer)
  • SuperSpeed USB 3.0
  • LCD-scherm
  • Optimalisatie functies
  • Scannen naar verschillende bestemmingen
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Professionele scanner - 80 ppm - dubbelzijdig - SuperSpeed USB 3.0 - Optimalisatie functies

Veelzijdige desktop scanner.

Via de meegeleverde software kunnen gebruikers direct vanuit hun eigen computer diverse soorten documenten scannen. De flatbedscanner is zeer geschikt voor het digitaliseren van kwetsbare documenten, paspoorten, gebonden documenten, boeken en foto’s.

Meer flexibiliteit en productiviteit.

De optie om zowel vanuit de ADF, als de flatbed te kunnen scannen, geeft bedrijven meer flexibiliteit en zorgt voor een hogere productiviteit. Dankzij de hoge scansnelheid tot 160 images per minuut (80 pagina’s per minuut dubbelzijdig), kunnen terugkerende scantaken efficiënt worden afgehandeld.

Geavanceerde optimalisatie functies.

Een reeks van geavanceerde optimalisatie opties zorgen voor nette, heldere gedigitaliseerde documenten, waarin de informatie gegarandeerd correct wordt weergegeven. Dit resulteert in goed-leesbare tekstdocumenten en gereduceerde bestandsgrootten en betekent minder tijdverlies door handmatige correcties en korte voorbereidingstijd.

Automatisch rechtzetten, bijsnijden en roteren

Automatisch gescande afbeeldingen uitlijnen voor een professionele afwerking.

Blanco pagina’s verwijderen

Gescande blanco pagina’s kunnen automatisch gedetecteerd en verwijderd worden, waardoor de bestandsgrootte wordt verkleind.

Achtergrond optimalisatie

Effenen van de achtergrond door ongewenste kleuren, plooien en schaduwen te verwijderen.

Dynamisch licht niveau / Binarisatie

Wanneer afbeeldingen en tekst slecht worden weergegeven vanwege de kleurdichtheid, kunnen deze via dynamisch licht niveau lichter of donkerder worden gemaakt. Dit resulteert in heldere afbeeldingen en scherpe, goed-leesbare teksten.   

Kleur vervangen

Verwijderen van ongewenste RGB tinten of complete achtergrond kleuren voor scans met optimale helderheid en scherpe, goed-leesbare teksten.

Automatische kleurdetectie

Kleuren- en zwart-witdocumenten worden automatisch herkend, zodat er vooraf niet gesorteerd hoeft te worden. Hierdoor wordt voorbereidingstijd bespaard en opslagruimte significant verlaagd.

Multi stream

Kleurenafbeeldingen kunnen opgeslagen worden in zowel zwart-wit, grijswaarden als kleur.

Vlekken en spikkels verwijderen

Het verwijderen van vlekken en spikkels die op het originele document aanwezig zijn, via geavanceerde beeldverbetering opties waarmee heldere en scherpe documenten worden gecreëerd.

Randen opvullen en verwijderen

Het verwijderen van ongewenste omlijning zorgt voor nette pagina randen, zonder schaduwen.

Verwijderen van perforatiegaten

Nette pagina's dankzij het automatisch verwijderen van perforatiegaten. De opvulfunctie zorgt ervoor dat de gaten worden gevuld met de juiste achtergrondkleur.

Documenten splitsen

Scannen en splitsen van documenten bestaande uit één pagina, in diverse gescheiden bestanden die afzonderlijk bekeken en gedeeld kunnen worden. Zeer handig voor het afzonderlijk verzenden van gebieden met inhoud, die bestemd zijn voor verschillende afdelingen.

2 naar 1 scannen

Scan dubbelzijdige documenten en sla deze op als enkelzijdige bestanden, zodat deze sneller en eenvoudiger bekeken kunnen worden.

Continue scannen

Grote scantaken kunnen verwerkt en opgeslagen worden als één opdracht, zelfs als er gestopt moet worden om de ADF te hervullen.

Digitaal stempel

Digitaal stempel voor het automatisch inbrengen van paginanummers, datum, tijden en specifieke referenties in gescande documenten.

Barcode detectie

Identificeert en herkent barcode-informatie die afgedrukt is op documenten en formulieren, zodat deze automatisch gesorteerd kunnen worden.


Vergelijkbare producten

Brother PDS-5000F

Professionele documentscanner met flatbed