Brother DS-740D compacte, mobiele scanner

  • Dubbelzijdig scannen tot A4-formaat met 15 pagina's per minuut
  • Compact en draagbaar ontwerp
  • Ruimtebesparend ‘U-pad’ doorvoersysteem
  • Geavanceerde software voor het scannen van documenten, bonnen en ID-kaarten
  • Voeding direct via een USB 3.0 via laptop
Onze prijzen zijn te scherp voor internet!

Snel en gemakkelijk scannen, opslaan en delen van documenten met de DSmobile DS-740D draagbare documentscanner, zowel op het kantoor als onderweg. Of het nu gaat om bonnen, dubbelzijdige documenten of ID-kaarten, uw documenten kunnen eenvoudig worden omgezet in digitale bestanden. Hierdoor kunt u belangrijke informatie veilig archiveren en gemakkelijker delen of bewerken.
Dankzij het handige, ruimtebesparende ‘U-pad’ doorvoersysteem hoeft er geen extra ruimte achter de scanner te zijn om het document door te voeren. Als het document wordt gescand, komt het automatisch over de bovenkant van de scanner weer terug.

Mobiele scanner voor onderweg of op locatie

Met de mogelijkheid om snel en eenvoudig documenten te scannen, op te slaan of te delen, is deze mobiele documentscanner een aanwinst voor iedereen die onderweg of op locatie opereert. 
Door papieren documenten om te zetten naar digitale bestanden, is informatie eenvoudig terug te vinden en kan deze veilig en gemakkelijk bewerkt en gedeeld worden.

Compact en flexibel

De DS-740D heeft een lichtgewicht, compact ontwerp en past gemakkelijk in een koffer of laptoptas, zodat u altijd en overal kunt scannen. Dankzij de directe USB 3.0 voeding kunt u de scanner gemakkelijk aansluiten op uw laptop, zonder dat u afhankelijk bent van een externe stroomvoorziening.

Diverse typen documenten, uitstekende resultaten

Speciaal ontworpen voor het verwerken van diverse typen documenten, waaronder A4-formaat, ID-kaarten en bonnen. Hierdoor is de DS-740D een toegevoegde waarde bij uw werkzaamheden.
Dankzij het speciale ‘U-pad’ doorvoersysteem worden uw documenten soepel en zonder problemen doorgevoerd, met als resultaat hoogwaardige digitale bestanden.